вівторок, 1 квітня 2014 р.

Він отримав 6 вогнепальних поранень, але лишився живий

Він отримав 6 вогнепальних поранень, але лишився живий, – треба допомога

Цей чоловік народився в броньованій сорочці, він отримав шість кульових поранень з трьох видів зброї 20 лютого на Інститутській, коли витягав з-під куль поранених. Кулі влучили в праву легеню, підкульчичну ділянку (цю кулю не дістали), правого стегна та гомілки, роздроблені кістки передпліччя та втрата великого та вказівного пальців правої руки. Чотири хлопці, які в той день були з ним – вже в Небесній сотні.


Зараз пан Володимир проходить курс лікування в клініці Мотол безкоштовно (м. Прага), його стан задовільний. Проте родичі потерпілого шукають лікарню, яка б змогла відновити пальці правої руки, і на це треба додаткові кошти.



Герої не вмирають!
Прошу кожного українця та того, що себе таким вважає, у ці дні Великого Посту про щиру молитву за  ВСІХ ТИХ, хто залишився живий і сьогодні потребує допомоги. Аби не залишити жодного із НИХ наодинці із проблемою, яку він здобув у цих звитягах і за Твоє, українцю, майбутнє із беззастережною готовністю покласти своє життя на жертовник нашої Перемоги, як це зробила НЕБЕСНА СОТНЯ.

Це прохання розміщено у нас, в ОЗДОРОВЧІЙ СОТНІ.
Дорогий, славний УКРАЇНЦЮ.
Повтори це ж прохання на своїх сторінках, у групах бодай для того, щоб перед святкуванням Воскресіння Христового Ти мав можливість сказати собі:  "Я зробив все, що міг, у історичній боротьбі Добра зі злом"

http://ozdorovymo.blogspot.com/2014/04/6.html

УВАГА!   ОЗДОРОВЧА СОТНЯ МАЄ ГОСТРУ ПОТРЕБУ У ВОЛОНТЕРАХ.
для пошуку місць розселення потерпілих у присанаторних приватних готелях, мініготелях та садибах.  (списки є)
Робота менеджера по телефону із будь-якого місця проживання.
Необхідно вміти бути переконливим і наполегливим.

Анкети  для вступу до групи волонтерів та меценатів
  ОЗДОРОВЧОЇ СОТНІ 

або по телефону: 050 540-20-47


Немає коментарів: